Laitteiden kloonaus

Laitteiden kloonaaminen vaatii kirjoitus-oikeudet laitteisiin.

Voit lisätä uusia laitteita luomalla klooneja olemassa olevasta laitteesta. Löydät ohjeet uuden laitteen luomiseen artikkelista Laitteen lisääminen

Kloonaaminen kopioi olemassaolevan laitteen tiedot ja luo annetun määrän uusia laitteita. Ainoastaan kloonattavan laitteen sarjanumero poistetaan uusista laitteista, sillä se on jokaiselle laitteelle yksilöllinen. Muut tiedot ovat identtisiä alkuperäisen laitteen kanssa.

1. Avaa kloonattavan laitteen oma sivu

2. Paina laitteen oman sivun oikeasta yläkulmasta  Kloonaa

3. Kirjoita  Määrä-kenttään, kuinka monta kloonia laitteesta tehdään.

4. Omat tunnukset ja sarjanumerot -kentissä voit asettaa sarjan ensimmäisen sarjanumeron tai oman tunnisteen ja Trail luo automaattisesti juoksevan sarjanumeroinnin/omat tunnisteet kloonatuille laitteille. Esimerkiksi jos kloonaat 3 laitetta ja kirjoitat kenttään "Sarjan ensimmäinen numero" S010. Trail luo kolme laitetta, joiden sarjanumerot ovat S010, S011 ja S012.

5. Paina  Kloonaa.

Mikäli olet kloonaamassa vain yhtä uutta laitetta, siirryt tämän jälkeen suoraan uuden laitteen muokkaussivulle, jossa voit täydentää kyseisen laitteen puuttuvat tiedot ennen laitteen lisäämistä.

Mikäli kopioit kahta tai useampaa laitetta, laitteet luodaan valmiiksi ja pysyt alkuperäisen laitteen sivulla.

HUOM! Kloonien määrä on rajoitettu 100 kappaleeseen. Mikäli haluat kloonata enemmän, niin ota yhteyttä osoitteeseen support@trail.fi