Ulkovarasto huomio

Kyseessä on varaus-toiminnon lisäasetus, jonka Trailin tiimi (support@trail.fi) voi lisätä organisaatiollenne tarvittaessa. Tämä toiminto mahdollistaa varoituksen saamisen varauksen sivulle sellaisessa tapauksessa, jossa päätoimipisteessä ei ole tarpeeksi laitteita saatavilla, mutta ulkovarastosta löytyy lisää varattaviksi merkittyjä laitteita. Huomion saamisen myötä on hyvä tarkistaa varattavien ja vapaiden laitteiden saatavuus, ja kuljettaa ylimääräinen kappalemäärä ulkovarastolta osaksi tarvittavia varauksia.

Jotta voit käyttää huomiota, vaihda tällaisen varaston sijaintityypiksi: Ulkovarasto. Voit tehdä muutoksen Hallinta > Sijainnit -sivulta.

Varaussivu näyttää, että sinulla ei ole tarpeeksi laitteita saatavilla päätoimipisteellä, ja tarvitset osan ulkovarastosta. Tunnistat tämän siitä, että Trail näyttää varauksella punaisella värillä tilan: Ulkovarasto. Punainen väri varauslistalla saattaa myös viitata kyseiseen huomioon, ja tällöin on hyvä tarkistaa huomio viemällä hiiri merkinnän päälle, tai avaamalla varauksen sivu.