Alivuokraus

Alivuokraus on Trailissa oleva lisäasetus, jonka organisaation pääkäyttäjät voivat ottaa käyttöön Trailin yleisistä asetuksista.

Tämä asetus mahdollistaa suunnittelemaan kuinka monta lisälaitetta tarvitaan vuokrattavaksi ulkopuoliselta taholta eri varauksille.

Kun käyttäjä suunnittelee montako laitetta hän tarvitsee kustakin mallista, voi käyttäjä valita enemmän laitteita "Lisää laitteita" näkymästä, kuin mitä Trail näyttää olevan saatavilla tarvittavana ajanjaksona. Jos laitteita merkitään tarvittavaksi enemmän kuin mitä organisaatiolla on, tässä tapauksessa varaussivu näyttää punaisella värillä (huomio), kuinka monta laitetta tarvitaan ulkopuoliselta taholta. Punaisella oleva kappalemäärä kertoo samalla tiedon, että kyseistä määrää ei ole vielä saatavilla (tilattuna). Tämän jälkeen organisaationne täytyy luoda alivuokraus vähintään tälle määrälle laitteita, jotta voidaan varmistaa, että laitteita tarvitseville on saatavilla tarvittava määrä.

Huom! Jos samanaikaisesti tapahtuu useampia varauksia, ja varattu raja ylittää saatavilla olevien tuotteiden määrän, näyttää Trail kaikissa näissä varauksissa punaisella värillä, kuinka paljon laitteita tarvitaan mahdollisesti alivuokratusta varauksesta.

Varaus 1
Varaus 2

Kuinka luoda alivuokrausvaraus?

  1. Avaa Varaukset > Mallikalenteri
  2. Etsi malli ja tarvittavat päivämäärät
  3. Trail näyttää kuinka monta laitteelle tulisi tehdä alivuokraus, näyttämällä negatiivisen määrän saatavuudessa.

  1. Voit tämän jälkeen luoda tälle määrälle alivuokrauksen ja vuokarata kyseisen määrän ulkopuoliselta taholta.
  2. Avaa Varaukset > Kaikki varaukset sivu
  3. Klikkaa Uusi varaus
  4. Täytä lomakkeeseen vähintään seuraavat tiedot
    1. Otsikko
    2. Aloitus- ja päättymispäivät - Näiden täytyy olla pidemmällä aikavälillä kuin niiden varausten päivämäärät, jotka tarvitsevat alivuokratut laitteet.
    3. Valitse ruutu: Alivuokra

  1. Klikkaa Tallenna ja lisää laitteita
  2. Lisää muualta vuokrattu määrä. Klikkaa Tallenna

  1. Alivuokraus -varaus on luotu.

  1. Tämän jälkeen alkuperäisissä varauksissa näkyvä kappalemäärä on päivittynyt, ja näyttää että varaukseen on saatavilla tarpeeksi laitteita.