Tietoa skannereista

Yleistä tietoa

Olemme asettaneet skannereiden maakoodin pohoismaiseen skannerin toimintaa varten. Olkaa hyvä ja älkää vaihtako tätä konsultoimatta meitä ensin. Tämän vaihtaminen voi aiheuttaa ongelmia tarrojen lukemisen kannalta.

Jos teillä on kysymyksiä skannereihin liittyen, voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa support@trail.fi!


Langallinen Gryphon Skanneri

Olemme asettaneet langallisen skannerin siihen kuntoon, että sen kuuluisi toimia heti käyttöön otettaessa.

Jos teillä on ongelmia skannerin kanssa, otattehan yhteyttä meihin ongelman tarkan kuvauksen kanssa.


Langaton Gryphon Skanneri


Lataattehan skannerin akun täyteen ennen sen käytön aloittamista. Tähän voi lataus tavasta riippuen mennä maksimissa 15 tuntia. Lataukseen on kolme eri tapaa. Aseman koneeseen menevä usb, virtapiuha ja skannerin miniusb piuha. Oletusarvoisesti lataus hoituu koneeseen kytkettävän usb johdon kautta. Tämä johto on ainoa joka tulee pakkauksen mukana.

Koneen usb piuha asetetaan kuvassa näkyvän aseman vasempaan porttiin ja virtapiuha asetetaan aseman oikeanpuoleiseen porttiin.

Kuva skannerin asemasta. Kuvassa on aseman portit, koneeseen menevä vasemmalla ja apuvirta oikealla.

Kolmas ja nopein tapa ladata laitetta on asettaa mini-usb piuha skannerin pohjassa olevaan porttiin kiinni ja kiinnittää se seinään.

Kuva skannerin kannasta. Kuvassa on suojakansi auki ja micro usb portti näkyvissä.

Langaton Gryphonin asema voidaan asettaa vaakatasoon, skannaus moodiin tai pystytasoon.

Se miten vaakataso eroaa skannaus moodista on sen käyttö. Vaakatasosta skanneri on helppo ottaa tasosta, mutta skannaus moodissa on helpompi esittää skannattavia tarroja luettavaksi. Skanneri ei tässä tapauksessa liiku asemastaan.

Skannaus moodissa skanneri asetetaan korkeampaan kulmaan ruuvaamalla pohjasta sinisellä merkattu ruuvi irti ja siirtämällä skannerin pohjaa. Kun haluttu kulma on saavutettu, voidaan ruuvi sijoittaa takaisin paikoilleen.